top of page

Er der knuder i dine relationer?
Hvis du kender den mindste smule til mig, så ved du, at hvis der er noget, der står mit hjerte nært, så er det metoden familieopstilling.(Og kender du mig ikke så meget endnu, så finder du snart ud af, at familieopstilling er et af mine hjertebørn). 

Hvad er familieopstilling


Familieopstilling er en unik måde at arbejde med vores familiehistorie på, at finde hjem til os selv, og dermed blive mere tro mod os selv. Metoden er også kendt under betegnelsen "systemisk opstilling". Og det er faktisk meget dækkende - for det man gør i familieopstilling, er at sætte system i de relationer, som kan være forbundet med din familie - men ikke udelukkende behøver være det. 

Lad mig forklare det nærmere: 


Dit liv er gået i hårdknude og minder om et bundt garn, der ligger i en sammenfiltret bunke. Langsomt finder du en ende af garnet, kigger på den første knude, får den løst op, går langsomt videre til næste knude, får den løst o.s.v.

På et tidspunkt, har du fået løst op for rigtig mange knuder, der hidtil har været svære at få klaret.​

Du skal således være klar til at kigge på "knuderne" i dit liv: 

  • Hvorfor er dit liv gået i hårdknude

  • Er du på rette plads i dine relationer

  • Er der nogen, der bliver glemt i din historie

  • Er der nogen, der mangler, eller nogen, der får lov til at fylde for meget?

Familieopstillingen støtter dig i, hvordan du kan få løst, eller løsnet din hårdknude.
Familieopstilling er ikke kun for familier


Familieopstilling skal ikke forståes sådan, at du skal medbringe din familie til en "opstilling".

Det betyder, at hvis du har udfordringer på nogle af nedenstående områder, så kan det være en rigtig god ide, at benytte familieopstilling til at løse udfordringerne. De opstår nemlig tit i vores familierelationer - eller kan ligge latent i familien som en skygge eller det "vi ikke taler om". 

Du kan derfor benytte familieopstilling som personlig udvikling - og til at få indsigt til løsningsmåder, hvis du kender til nogle af disse ting: 

  • misbrug

  • stress

  • angst

  • problematikker med partner eller eks-partnere, børn, forældre eller søskende, sammenbragte børn og pleje- eller adoptivbørn

  • arbejdsrelaterede problematikker 

  • konflikter 

Der er power i familieopstilling


Familieopstilling er et utroligt kraftfuldt redskab, som lader dig komme til bunds i dybe problematikker.

Metoden kaster lys over skjulte dynamikker og bringer klarhed over de underliggende konflikter, som kan være utroligt svære at tale om - selv med dine nærmeste.


Sæt spot på din livshistorie med familieopstilling


Vil du gerne lære mere om familieopstilling, og hvordan du kan anvende det i praksis, så har jeg netop åbnet op for mit forløb: 
Bedste hilsner 

Maibritte 

373 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page