top of page

Om livsvejledning i en corona-tidVi er igen blevet præsenteret for restriktioner og nye regler i relation til Corona-epidemien. 


Det er forståeligt, at der sættes ind med - for nogle - drastiske metoder, for at inddæmme smitten. Og jeg noterede mig ved pressemødet forleden, at der er særligt fokus på den mentale sundhed, som er under pres i denne Corona-tid. 


Hele situationen med Covid-19 sætter mange tanker i gang. Jeg tænker mit. Du tænker helt sikkert også dit. 


I min klinik bliver jeg kontaktet af mennesker, som er bekymrede. De har måske mistet jobbet, fordi de arbejder i en branche, som ikke kan fungere uden menneskelig kontakt, deres børn og unge er ensomme og lider under, at der er begrænset social kontakt. Måske er de selv ensomme. 


Der er mange bekymringer om fremtiden - og mange vil gerne have hjælp til, at få vendt nogle af de livsudfordringer og problematikker som Corona giver anledning til.


Den hjælp vil jeg gerne bidrage til. Og derfor vil jeg i dag fortælle dig om en række tiltag, jeg har iværksat, for at kunne hjælpe endnu flere af jer kære læsere og kunder i Soulwork. 


Nu er der mulighed for endnu flere sessioner 


For det første vil jeg præsentere dig for mit nye koncept Soulwork Sessioner. 

Som du nok ved, så har det altid været muligt at booke en enkelt samtale hos mig. Det kan du stadig.


Men jeg mærker et stærkt behov for at etablere forløb af sessioner, fordi udfordringer og tanker fylder meget i denne tid - og der er behov for tid og eftertanke mellem hver session. 


Derfor har jeg udvidet pakken med mulighed for at 

  • booke et forløb af 3 gange - hver samtale varer 75 min. 

  • booke et forløb af 5 gangen - hver samtale varer 75 min.

For forløbene gælder, at du booker en tid i min kalender til din første samtale - og de efterfølgende samtaler aftaler vi indbyrdes, når forløbet er i gang. 


Spirituel livsvejledning online

 

Det andet jeg gerne vil præsentere dig for, er mit nye online koncept.


Som noget helt sprit-nyt, har jeg besluttet at omfavne de digitale muligheder, som Corona-tiden også synliggør nødvendigheden af. Og som er en helt sikker og brugbar kommunikationsmåde, hvor det fortsat er muligt at mødes mennesker imellem. 


Som en del af mit online koncept kan du 


Få en afklarende samtale 


Det tredje jeg vil præsenter dig for denne gang, er muligheden for at få en afklarende samtale med mig om ovenstående muligheder. 


Står du midt i en udfordrende situation, og kunne et forløb eller en online konsultation være noget for dig, så er en afklarende samtale en god mulighed for at finde ud af, hvad der er bedst for dig - og om jeg er det rette match for dig. 


Den afklarende samtale koster ikke andet end den mail du benytter til at booke din tid - og den har en varighed af 15 min. 

Jeg håber at se dig til en af ovenstående aktiviteter - for jeg ønsker dig det allerbedst - også i denne Corona-tid hvor tankemylder, uro, angst og forvirring fylder en del. Gå ikke med det alene, jeg hjælper gerne. 


Pas godt på dig selv. 


De bedste hilsner 

Maibritte


19 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page