Arrangementer

grass-835270__480.jpg

Klarsynsaften - HAF

Arrangementet afholdes efter gældende Corona-regler: 

  • Deltagere skal bære mundbind/visir under hele arrangementet.

  • Deltagere følges til deres pladser, og skal placeres, så de sidder med 1 meter afstand til deltagere, som de ikke kender. Alle skal sidde med ansigterne vendt i samme retning.

  • Overtøj hænges på stoleryggen, og deltagerne skal forblive på den samme plads under hele arrangementet. Benyttes toiletter under arrangementet, skal deltagere vende tilbage til den oprindelige plads i salen og opretholde gældende afstandskrav på arealerne ud til og på toiletterne.

  • Der serveres ikke mad og drikke, deltagere må gerne medbringe egne drikkevarer. 

  • Der skal opretholdes afstand på 2 meter mellem deltagere og den/de, der præsenterer/optræder.

  • Husk gældende regler om god håndhygiejne og host/nys i ærmet m.v. 

  • Føler du dig utilpas bedes du blive hjemme.

Dato: 2. december

Tid: Kl. 19.00 - 21.30

Sted: HAF - Hornsherred Alternativ Forening, Hovedgaden 29A, 3630 Jægerspris

Pris: Medlemmer kr. 50,- gæster kr. 100,- 

Med præcision, varme, kærlighed og humor leverer jeg beskeder fra den anden side…

Vi starter med en guidet meditation. Meditationen er til for at skabe fred i krop, sind og sjæl, så du kan modtage den energi og healing der kommer, når kontakten til den åndelige verden er blevet åbnet.

Budskaberne kan være fra en af dine åndelige hjælpere, eller fra kære som er gået over på den anden side. Budskaber kan også være omkring din fysiske og psykiske tilstand eller et godt råd til din helse. Jeg bestemmer ikke, hvad der kommer igennem eller hvem det kommer igennem.

Når du bestiller ydelser hos Soulwork, tilmeldes du også nyhedsbrevet, hvor du får spirituelle nyheder, information om arrangementer og lejlighedsvise tilbud. Du kan let framelde dig igen, hvis det ikke er noget for dig. Læs persondatapolitik her

stones-3364324__480.webp

Spirituelt udviklingsforløb

Dato: Forløb begynder 17. januar 2021.

Tid: Kl. 10.00 -16.00 alle dage

Sted: Østergade 2B, 3600 Frederikssund

Pris: 4.950 kr. inkl. frugt, sødt, kaffe/the. Beløbet kan betales i rater.

Spirituelt udviklingsforløb med Maibritte Allsand er et personligt udviklingsforløb med afsæt i dine inderste tanker og ønsker. 

I en proces over 5 dage fordelt over 4 måneder arbejder du med afklaring, indsigt og mål for din videre tilværelse. 

DSC_9116MAI.JPG

Foredrag: Familieopstilling

Dato: 27. januar 2021.

Tid: Kl. 19.00 – 21.00

Sted: Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Århus C

Pris: 100 kr. 

At arbejde med familieopstilling, kan give dig ny indsigt i forhold til din partner, børn, forældre, søskende, arbejdsrelationer m.v

 

Overordnet set er familieopstilling en metode til øget selvindsigt og personlig udvikling, da det kaster lys over de mønstre, du ubevidst bærer med dig. 

Det er også en tilgang du med fordel kan anvende, hvis du arbejder med klienter. 

Til dette foredrag vil du få en præsentation af familieopstilling som metode.

 

Du vil få viden om, hvordan familieopstilling kan anvendes, og se eksempler herpå - og du vil blive klogere på familiedynamikkers indflydelse på vores liv. 

familieopstilling fra wix.png

Sæt spot på din livshistorie med familieopstilling

Dato: 16. februar til 5. oktober 2021.
Forløber varer 8 gange.

Tid: Alle dage kl. 18.30 – 21.30

Sted: Østergade 2B 3600 Frederikssund

Pris: Intropris for hele forløbet: kr. 4000,- 

Familieopstilling er en unik måde at arbejde med vores familiehistorie på, at finde hjem til os selv, og dermed blive mere tro mod os selv.

I familieopstillingen ser vi på dét, vi kommer fra, vores relationer, og hvorfor vi værner om vores relationer, selv om det ind imellem kan føles forkert. 

 

At arbejde med familieopstilling, kan give dig ny indsigt i forhold til din partner, børn, forældre, søskende, arbejdsrelationer m.v. og er overordnet set en metode til øget selvindsigt og personlig udvikling. 

Familieopstilling er healing, der giver dig frihed til at tage det næste skridt i livet, fordi det kaster lys over de mønstre, du ubevidst bærer med dig.

Deltag i forløbet, og bliv klogere på familie- og systemisk opstilling som vejen til personlig udvikling og vækst.

DSC_9468MAI.JPG

Workshop: Familieopstilling i praksis

Dato: 13. - 14. marts 2021.

Tid: Lørdag kl. 10.00 - 17.00 og søndag kl 10.00 - 16.00.

Sted: Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Århus C

Pris: Kr. 1995,- 

Denne 2 dages workshop er for dig, der ønsker en indgående og praktisk præsentation af metode familieopstilling. 

 

Du vil her lære baggrunden for metoden, og hvordan den kan anvendes til at hjælpe mennesker i krise, forandring eller til personlig udvikling. 

Du vil se og få forklaret hvordan opstilling fungerer, og hvordan relationer i familien - også fra langt tilbage i tiden - kan spille ind i vores nutidige valg og muligheder. 

Detaljeret program fremsendes efter tilmelding. 

DSC_9099MAI_edited.jpg

Tilbage til dine rødder - workshop i familieopstilling

Dato: 11., 12, og 13. juni 2021.

Tid: Fredag kl. 18-21, lørdag kl. 10-18 og søndag kl. 10-16 

Sted: Høbbet, Reventlowsvej 89, 5600 Faaborg

Pris: Kr. 2450,- 

I naturskønne områder ved Svenninge Bjergeo og Sollerup Skov, har du i en forlænget weekend mulighed for at udforske din familiehistorie.

 

Du kommer tilbage til dine rødder, hvorfra vores liv udspringer - og hvorfra også mange problematikker, udfordringer eller undren udgår.

 

Familieopstilling er en unik måde at arbejde med vores familiehistorie på, at finde hjem til os selv, og dermed blive mere tro mod os selv.

På denne workshop om familieopstillingen, vil vi arbejde med at du opnår ny indsigt - eksempelvis i forhold til din partner, børn, forældre, søskende, arbejdsrelationer m.v.  

Familieopstilling er healing, der giver dig frihed til at tage det næste skridt i livet, fordi det kaster lys over de mønstre, du ubevidst bærer med dig.

Under workshoppen er der på Høbbet et tekøkken og mulighed for at varme suppe eller have din frokost med. Du dækker selv forplejning samt overnatning - der er mulighed for at overnatte på bed and breakfast.

Der er busstoppested med busser fra Nyborg i kort afstand fra huset, hvor workshoppen afholdes. 

Butterflies

Soulwork 2021

Uge 30 - 2021 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen i uge 30 (2021), hvor jeg er i fuld gang med at planlægge en fantastisk og spændende uge fyldt med spiritualitet, energi og indsigt.

Mere info kommer…

Du kan skrive dig på venteliste, og være blandt de allerførste, der får besked, når programmet er klar og jeg åbner for billetter til sommerskolen.

Det er ganske uforpligtende at skrive dig på ventelisten for at få information. Blot skriv navn og email i felterne herunder, bekræft at du vil høre fra mig - og så er du på listen.

 

Ja tak - send mig info når programmet er klar 

Når du skriver dig på listen, modtager du også fremover nyhedsbrevet fra Soulwork. Her får du viden om spiritualitet, arrangementer og lejlighedsvise tilbud. Du kan let framelde dig igen. Se persondatapolitik

Soulwork

v/ Maibritte Allsand

Østergade 2B

3600 Frederikssund

T. 60 46 14 62

Mail: maibritte@soulwork.dk

Læs persondatapolitik her