Arrangementer

familieopstilling fra wix.png

Sæt spot på din livshistorie med familieopstilling

Dato: Starter 24. november 2020 - forløber over 8 gange.

Tid: Alle dage kl. 18.30 – 21.30

Sted: Østergade 2B 3600 Frederikssund

Pris: Intropris for hele forløbet: kr. 4000,- 

Familieopstilling er en unik måde at arbejde med vores familiehistorie på, at finde hjem til os selv, og dermed blive mere tro mod os selv.

I familieopstillingen ser vi på dét, vi kommer fra, vores relationer, og hvorfor vi værner om vores relationer, selv om det ind imellem kan føles forkert. 

 

At arbejde med familieopstilling, kan give dig ny indsigt i forhold til din partner, børn, forældre, søskende, arbejdsrelationer m.v. og er overordnet set en metode til øget selvindsigt og personlig udvikling. 

Familieopstilling er healing, der giver dig frihed til at tage det næste skridt i livet, fordi det kaster lys over de mønstre, du ubevidst bærer med dig.

Deltag i forløbet, og bliv klogere på familie- og systemisk opstilling som vejen til personlig udvikling og vækst.

grass-835270__480.jpg

Klarsynsaften - HAF

Dato: 2. december

Tid: Kl. 19.00 - 21.30

Sted: HAF - Hornsherred Alternativ Forening, Hovedgaden 29A, 3630 Jægerspris

Pris: Medlemmer kr. 50,- gæster kr. 100,- 

Med præcision, varme, kærlighed og humor leverer jeg beskeder fra den anden side…

Vi starter med en guidet meditation. Meditationen er til for at skabe fred i krop, sind og sjæl, så du kan modtage den energi og healing der kommer, når kontakten til den åndelige verden er blevet åbnet.

Budskaberne kan være fra en af dine åndelige hjælpere, eller fra kære som er gået over på den anden side. Budskaber kan også være omkring din fysiske og psykiske tilstand eller et godt råd til din helse. Jeg bestemmer ikke, hvad der kommer igennem eller hvem det kommer igennem.

Når du bestiller ydelser hos Soulwork, tilmeldes du også nyhedsbrevet, hvor du får spirituelle nyheder, information om arrangementer og lejlighedsvise tilbud. Du kan let framelde dig igen, hvis det ikke er noget for dig. Læs persondatapolitik her

Untitled design (12).png

Klarsynsaften

Dato: 19. november

Tid: Kl. 19.00 - 21.00

Sted: Rejsestalden, Hovedgaden 29A, 3630 Jægerspris.

Pris: kr. 150,-

En helt speciel aften med fokus på kontakten til den åndelige verden

Du vil opleve at Maibritte Allsand og Bettina Thomsen åbner op for energien til jeres kære afdøde familiemedlemmer og venner. Herefter stiller vi os til rådighed for at formidle beviser for, at der er et liv efter døden.

Der vil ligeledes være clairvoyante budskaber, hvor der bliver taget kontakt til tilfældig udvalgte publikummer. Skulle du ikke være en af de udvalgte, så lyt alligevel, der vil være både healing og inspiration at hente gennem beviserne og budskaberne.

Aftenen vil stå i kærlighedens lys, med respekt for den enkelte og for den åndelige verden. Budskaber vil gives med humor og nærvær.

 

Vi vil glæder os til i samarbejde med jer, og skabe en helt unik aften. Med masser af god energi, der netop giver adgang til mange skønne kontakter og beskeder.

 

Clairvoyante medier

Maibritte Allsand & Bettina Thomsen

www.bettinathomsen.dk 

Når du bestiller ydelser hos Soulwork, tilmeldes du også nyhedsbrevet, hvor du får spirituelle nyheder, information om arrangementer og lejlighedsvise tilbud. Du kan let framelde dig igen, hvis det ikke er noget for dig. Læs persondatapolitik her

stones-3364324__480.webp

Spirituelt udviklingsforløb

Dato: Forløb begynder 17. januar 2021.

Tid: Kl. 10.00 -16.00 alle dage

Sted: Østergade 2B, 3600 Frederikssund

Pris: 4.950 kr. inkl. frugt, sødt, kaffe/the. Beløbet kan betales i rater.

Spirituelt udviklingsforløb med Maibritte Allsand er et personligt udviklingsforløb med afsæt i dine inderste tanker og ønsker. 

I en proces over 5 dage fordelt over 4 måneder arbejder du med afklaring, indsigt og mål for din videre tilværelse. 

Butterflies

Soulwork 2021

Uge 30 - 2021 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen i uge 30 (2021), hvor jeg er i fuld gang med at planlægge en fantastisk og spændende uge fyldt med spiritualitet, energi og indsigt.

Mere info kommer…

Du kan skrive dig på venteliste, og være blandt de allerførste, der får besked, når programmet er klar og jeg åbner for billetter til sommerskolen.

Det er ganske uforpligtende at skrive dig på ventelisten for at få information. Blot skriv navn og email i felterne herunder, bekræft at du vil høre fra mig - og så er du på listen.

 

Ja tak - send mig info når programmet er klar 

Når du skriver dig på listen, modtager du også fremover nyhedsbrevet fra Soulwork. Her får du viden om spiritualitet, arrangementer og lejlighedsvise tilbud. Du kan let framelde dig igen. Se persondatapolitik

Soulwork

v/ Maibritte Allsand

Østergade 2B

3600 Frederikssund

T. 60 46 14 62

Mail: maibritte@soulwork.dk

Læs persondatapolitik her

© CWonders 2020