top of page

Referencer

Maibritte er virkelig dygtig til det, hun gør, og hun rammer lige ned i essensen hver gang. Hun har hjulpet mig til afklaring af flere ting.

 

Jeg har lært at lytte til min intuition/mavefornemmelse og herved fået nemmere ved at træffe de rigtige valg, særligt i forbindelse med ansøgning af mit nye arbejde.

 

Jeg var slet ikke i tvivl om, at det var stedet for mig, og jeg kunne mærke det hele vejen. Det gav mig ro i processen og troen på, at det ville lykkes.

 

Gruppeforløbet giver en større dynamik, og det er fantastisk at kunne lære af og se de andre på holdets styrker hver især. Jeg har stor tillid til hende og de andre i gruppen.”

/Karina

 

Jeg har haft et forløb hos Maibritte Allsand, hvor Maibritte har hjulpet mig både personligt og forretningsmæssigt.

 

Maibritte er helt speciel og jeg oplever at hun er fantastisk til at møde og matche sine klienter ud fra den enkeltes personlighed. Derfor følte jeg mig tryg med det samme, så vi kunne arbejde seriøst med de problemstillinger jeg havde.

 

Jeg oplevede en hurtig udvikling, der gav mig klarhed på de vigtigste ting i mit liv. Jeg kan derfor varmt anbefale Maibritte til både personlige udfordringer men især også forretningsmæssigt.”

Louise Borg, Salgschef

 

 

Jeg var meget skeptisk ved mit første møde hos Maibritte og hende profession som clairvoyant. Jeg valgte alligevel at tage til hende og har aldrig fortrudt, at jeg gjorde det.

 

Jeg mistede min lillesøster da jeg var 5 år. Maibritte kunne fortælle en masse detaljerede ting om hvordan hun var. Jeg troede ikke, det fyldte i mig mere, men jeg græd som pisket.

 

Det har hjulpet meget at få talt tingene igennem. Jeg har fået det bedre efterfølgende og er mere mentalt og følelsesmæssigt afklaret omkring min søsters død.”

Kh Kasper

 

 

Er kommet hos Maibritte Allsand gennem de sidste 12 år – når ”livet” gør ondt er det rart, at få sat det i perspektiv og få parkeret bekymringerne.

 

Seancerne hos Maibritte Allsand har jeg brugt til, at få et energispark/boost til at mærke efter, i såvel spørgsmål i forhold til karriere, bolig- og parforhold m.m. som gør, at beslutningerne bliver taget med en god mavefornemmelse.

 

Kan kun give Maibritte Allsand de allerbedste og ikke mindst varmeste anbefalinger.” 

Heidi Hansen

Maibritte Allsand er enorm beriget i det arbejde hun leverer. Hendes evner rækker langt ud over min forstand; men det har jeg efterhånden også bare givet slip på.

 

Hun arbejder fokuseret, rammer skræmmende præcist og det hun gør virker bare. Min personlige oplevelse af Maibritte er at hun er meget ambitiøs og bevidst om at kvaliteten i hendes sparring er høj.

 

Samtidig er hun ydmyg, lattermild og lun i sin kontakt. Det vækker tillid og grobund for godt samarbejde.

 

Maibritte har hjulpet mig til at fremvise mod og tillid, til at lytte efter og være mig selv i min bedste version. Tak.”

Sara Radich, selvstændig iværksætter.

 

Clairvoyance/ afdøde kontakt

 

Jeg var hos Maibritte en formiddag hvor vi havde aftalt vi skulle tale lidt om min spirende spiritualitet. Jeg kunne ikke have forudset hvor transformerende seancen var.

 

Maibritte satte mig i kontakt med min afdøde bedste veninde og var inde på emner, hun på ingen måde kunne have vidst på forhånd. Desuden havde hun nogle budskaber omkring min nutid og fremtid og vejen til de ting, jeg drømmer om.

 

Alt i alt var det utroligt, som hun kunne få mig til at slappe af og give mig følelsen af connection til universet. Tak Maibritte ♥️”

Sine Kirstine Kjellerup Christensen – Stifter af Momunity

Mit første møde med Maibritte var en ren telefon clairvoyance på 30 min. Maibritte var fra starten af rigtig god til at stille ind på, hvor jeg havde mine udfordringer.

 

Hun beskrev situationer/relationer mm. som hun på ingen måde kunne kende til. Hun fik givet mig gode redskaber og indsigt til at komme videre og udvikle mig.

 

Man mærker tydeligt at Maibritte anvender sine clairvoyante evner i samspil med sin store faglige erfaring fra tidligere jobs samt på en meget tryg og kompetent måde og jeg kan derfor i aller højeste grad anbefale hende.”

Annemarie, Leder

 

Livsvejledning med Clairvoyance

Maibritte er utrolig levende og udstråler en masse kærlighed. Hun er charmerende og ikke mindst alvorlig på de rigtige tidspunkter for budskaberne,  og er humoristisk i de rigtige øjeblikke.

 

Så trods sorg og alvor kan hun skabe rum til et godt grin. Jeg elsker at høre hende og mærke energien i rummet og energien i Maibritte, som formidler budskabet så fint, at jeg sidder forbløffet tilbage med “ hvor kan hun vide det fra, hvis ikke hun hører et eller andet fra nogen i rummet“?

 

Jeg er stadig skeptisk og ved ikke, hvad jeg skal tro på, men når jeg har været hos Maibritte omkring klarsyn - så må jeg sande, der ER mere mellem himmel og jord jeg ikke forstår mig på.

 

Derfor kan jeg blot sige: Prøv det og se, om du går hjem med det samme som mig “der ER - MÅ være - noget omkring afdødekontakt - hvordan kan Maibritte ellers sige noget, hun på ingen måde kan vide om mig?

 

De bedste anbefalinger fra Bokja

Kære Maibritte. 1000 tak for at du har beriget mit liv med dine evner som clairvoyant. Man siger; tid er relativt og ord er kun et fattigt værktøj til at beskrive ens følelser…. Det kan jeg kun tilslutte mig, i forhold til det jeg fik hos dig.

 

Tiden fløj afsted og da jeg gik fra dig var det med en følelse af, at dette her har jeg ikke ord for!!! Det jeg fik hos dig, kan ikke beskrives som en oplevelse eller en begivenhed…. Men for mig blev det en ”væren” i et spirituelt rum, der var så intenst og autentisk, at det har efterladt dybe spor hos mig.

 

Det blev en personlig og meget nærværende seance for mig, hvor din omsorg, indlevelse og empati hele vejen igennem fulgte mig, og gjorde mig til andet end en klient eller objekt, på trods af at du ikke kendte mig, var jeg ”mig”.

 

Min clairvoyance var den første, og som, nok mange andre, var nysgerrigheden, en af årsagerne til at jeg tog beslutningen, men også behovet for at få noget vejledning, gjorde at jeg opsøgte dig som clairvoyant.

 

Havde jeg mine tvivl inden jeg trådte ind i denne verden, må jeg sige, at det har jeg ikke længere. Du var meget tydelig i dine budskaber, men også i dine beskrivelse af det menneske du sad overfor….

 

Der var ingen tvivl; det var mig, denne seance handlede om, det var mig, der var fokus på fra den spirituelle verden. Der var ingen melodrama, som jeg ellers nok havde forstillet kunne finde sted. Tværtom, der var en jordbundenhed, der gjorde seancen for mig; nærværende og meget indsigtsfuld.

 

Frem for alt fornemmede jeg en ærlighed i din ageren og en respekt for, at det var en ny verden for mig, men også en faglighed og ærekærhed i dit virke.

Endnu engang 1000 tak for en meget speciel stund i mit liv, der vil give dønninger i meget lang tid fremover.” 

Kh Annette M

 

Husrenselse

 

Jeg var næsten lige flyttet ind i mit længe ønskede bondehus i Jørlunde, havde knoklet med at istandsætte det fra A-Z. Det var et rygerhjem, så jeg bogstavlig talt desinficerede huset indvendigt, vaskede ned og malede hele huset i alle kroge.

 

Samtidig med at jeg flyttede ind fik jeg 2 små kattekillinger. Jeg begyndte at fornemme noget ubehageligt i mit soveværelse, begyndte at lugte cigarrøg derinde, mine katte sad, når de var derinde, og kiggede op i loftet! 

 

Når jeg lagde mig i min seng for at sove, følte jeg, at der var en, der satte sig ovenpå dynen, så jeg dårligt kunne vende mig i sengen. Efterhånden turde jeg slet ikke at gå ind og lægge mig til at sove.

 

Talte med arbejdskollegaer, og andre som kunne fortælle, at de havde oplevet underlige ting. Forsøgte at sige til mig selv, at jeg skulle ignorere det - men det blev efterhånden så slemt, at jeg overvejede at flytte fra huset, selv om det jo var min store drøm at bo i et bondehus. 

 

Jeg blev så anbefalet at få fat i et medie og blev anbefalet Maibritte, som jeg kontaktede, og hun kom ud sammen med en kollega. Jeg var spændt - men desperat; der måtte ske noget!!!!

 

Maibritte, med kollega, kom og gennemgik værelse efter værelse. Jeg havde ikke fortalt, i hvilket rum jeg fornemmede en tilstedeværelse. Maibritte og kollegaen endte i mit soveværelse og fortalte, der var en meget kold følelse derinde, fornemmede at der sad en gammel dame i en lænestol henne i hjørnet og røg cigarer, og hun var åbenbart miseren - hun ønskede ikke, at jeg var tilstede i hendes hus (tidligere husbestyrerinde?)

 

Maibritte og kollegaen bad den gamle dame om at gå over på den anden side hvor hun hørte til. Efterfølgende må jeg sige at jeg intet har fornemmet i huset.”

Birgitte R.

bottom of page