top of page

Ydelser  

Ydelser

Her på siden kan du se ydelser hos Soulwork

Soulwork sessioner

DSC_9099MAI_edited.jpg

Gennem en soulwork session får du indsigt i dig selv og mod til at handle efter dine værdier. Samt støtte og hjælp til at leve det liv, du drømmer om.

 

Står du med stress, angst, en livskrise, skilsmisse, sorg, tab eller misbrug i familien, eller har du vigtige valg at træffe? Eller er du et sted i livet, der kalder på forandring, hvad enten der er tale om bolig, job, økonomi eller familieforhold?

 

Jeg hjælper dig med at forstå din situation, se dit potentiale, og skabe en forandring.  Få øje på uhensigtsmæssige reaktioner, åbne op for nye muligheder og ikke mindst skabe et håb for fremtiden!

En 1:1 session har en varighed af 60 minutter

Maibritte er helt speciel og jeg oplever at hun er fantastisk til at møde og matche sine klienter ud fra den enkeltes personlighed. Derfor følte jeg mig tryg med det samme, så vi kunne arbejde seriøst med de problemstillinger jeg havde.

 

Jeg oplevede en hurtig udvikling, der gav mig klarhed på de vigtigste ting i mit liv.

Jeg kan derfor varmt anbefale Maibritte til både personlige udfordringer men især også forretningsmæssigt.”

Louise Borg, Salgschef

Clairvoyance

Solopgang på naturen

Har du brug for klarhed i dit liv, så er clairvoyance et godt valg.

 

Jeg vil stille ind på dig og dit liv. Nogle af de emner jeg kommer ind på er, familieforhold, job, kærlighed i fortid, nutid og fremtid.

 

Under sessionen har jeg kontakt til den åndelige verden og til mine guider, der hjælper med at finde frem til sagens kerne og folde tingene ud, så du får afklaring og forståelse for din situation eller den problemstilling, du er kommet med. I clairvoyance indgår ofte afdødekontakt.

 

Jeg vil kigge på dine handlemønstre og dine tanker, som måske kan trænge til et kærligt skub i en ny retning.

 

En clairvoyance giver indblik i dine muligheder for, hvilken vej du selv vælger at følge.

Der er mulighed for at modtage clairvoyance telefonisk.

Kære Maibritte.


1000 tak for at du har beriget mit liv med dine evner som clairvoyant. Det blev en personlig og meget nærværende seance for mig, hvor din omsorg, indlevelse og empati hele vejen igennem fulgte mig. 

1000 tak for en meget speciel stund i mit liv, der vil give dønninger i meget lang tid fremover.” 

Kh Annette M

Familieopstilling

DSC_9099MAI_edited.jpg

Systemisk Familieopstilling – slut fred med din familie, din fortid og derigennem dig selv

 

Tumler du med følelsesmæssige udfordringer i forhold til familiemedlemmer eller i andre relationer? Gentager du uhensigtsmæssige mønstre fra barndommen eller din familiehistorie, som du gerne vil ændre på? Har du følelsesmæssige kraftige reaktioner, som du umiddelbart ikke kan forklare, såsom skyld, sorg, angst, vrede etc.?

 

Systemisk Familieopstilling kan hjælpe dig med at få udfoldet konflikter, reaktioner og gamle familiemønstre, så du kan se sammenhænge i et nyt perspektiv, se nye muligheder og herigennem give plads til healing og forsoning.

bottom of page