v. Maibritte Allsand

Ydelser  

Ydelser

Her på siden kan du se ydelser hos Soulwork

Clairvoyance

Har du brug for klarhed i dit liv, så er clairvoyance et godt valg.

 

Jeg vil stille ind på dig og dit liv. Nogle af de emner jeg kommer ind på er, familieforhold, job, kærlighed i fortid, nutid og fremtid.

 

Under sessionen har jeg kontakt til den åndelige verden og til mine guider, der hjælper med at finde frem til sagens kerne og folde tingene ud, så du får afklaring og forståelse for din situation eller den problemstilling, du er kommet med. Jeg vil kigge på dine handlemønstre og dine tanker, som måske kan trænge til et kærligt skub i en ny retning.

 

En clairvoyance giver indblik i dine muligheder for, hvilken vej du selv vælger at følge.

 

Clairvoyance over telefonen

Har du ikke mulighed for personligt fremmøde, kan du booke en telefonsession hos mig. En sådan session varer 50 minutter, og du modtager her de samme informationer som ved personligt fremmøde. En telefonsession er ideel for dig, som enten bor langt væk eller som af andre årsager ikke har mulighed for personligt fremmøde.

Afdødekontakt

Som clairvoyant medie er jeg i stand til at komme i kontakt med afdøde. 

Vi vil alle komme ud for at miste et menneske som står os nært, Det er barsk og ubarmhjertigt, og det savn som følger efter kan være fyldt med smerte. Derfor kan det være en trøst at opleve, at vores nærmeste ikke helt er forsvundet. Men at deres sjæl lever videre. Du kan vælge at søge kontakt til en bestemt afdød. Jeg kan dog ikke garantere, at den afdøde som, du ønsker kontakt til, kommer igennem. Men jeg har praktisereret igennem en årrække og som oftest lykkes det med succes.

Afdødekontakt foregår i en kærlig og varm atmosfære og kan virke meget stærkt og forløsende. Det jeg ser, hører og føler fra den afdøde, videreformidler jeg til dig.

1:1 session

Gennem en personlig samtale får du indsigt i dig selv og mod til at handle efter dine værdier. Samt støtte og hjælp til at leve det liv, du drømmer om.

 

Står du med stress, angst, en livskrise, skilsmisse, sorg, tab eller misbrug i familien, eller har du vigtige valg at træffe? Eller er du et sted i livet, der kalder på forandring, hvad enten der er tale om bolig, job, økonomi eller familieforhold?

 

Jeg hjælper dig med at forstå din situation, se dit potentiale, og skabe en forandring.  Få øje på uhensigtsmæssige reaktioner, åbne op for nye muligheder og ikke mindst skabe et håb for fremtiden!

Familieopstilling

Tumler du med følelsesmæssige udfordringer, eller gentager du uhensigtsmæssige mønstre som du gerne vil ændre på? Har du arbejdet terapeutisk med det samme tema i årevis, og føler at det ikke helt vil slippe? I så fald kan det være en mulighed at arbejde med det igennem det fantastiske og sjælefulde opstillingsarbejde.

 

Familieopstilling er et utroligt kraftfuldt redskab, som lader dig komme til bunds i dybe problematikker. Metoden kaster lys over skjulte dynamikker og bringer klarhed over de underliggende konflikter, traumer etc.

 

Det er også muligt at opstille arbejdsrelaterede problematikker såvel som sygdom, følelser eller sider af sig selv, som man gerne vil arbejde med.

 

Familieopstilling kan foregå ved individuelle sessioner eller i grupper.

 

Sådan foregår det i en gruppe

Igennem et forløb som foregår i en gruppe, får du mulighed for at se på dine egne problematikker med hjælp fra repræsentanter blandt deltagerne.

 

Vi formulerer sammen din problemstilling eller det emne, der er betydningsfuldt for dig og vælger derefter, hvem der blandt de deltagende skal repræsentere dig selv og de personer, der er relevante for det emne, du har valgt.

 

Jeg leder processen skridt for skridt ud fra de informationer, der opstår undervejs.

 

Et gruppeforløb vil typisk være af en eller to dages varighed.

Soulwork

v/ Maibritte Allsand

Østergade 2B

3600 Frederikssund

T. 60 46 14 62

Mail: maibritte@soulwork.dk

© CWonders 2020