v. Maibritte Allsand

Ydelser  

Ydelser

Her på siden kan du se ydelser hos Soulwork

Clairvoyance

Har du brug for klarhed i dit liv, så er clairvoyance et godt valg.

 

Jeg vil stille ind på dig og dit liv. Nogle af de emner jeg kommer ind på er, familieforhold, job, kærlighed i fortid, nutid og fremtid.

 

Under sessionen har jeg kontakt til den åndelige verden og til mine guider, der hjælper med at finde frem til sagens kerne og folde tingene ud, så du får afklaring og forståelse for din situation eller den problemstilling, du er kommet med. Jeg vil kigge på dine handlemønstre og dine tanker, som måske kan trænge til et kærligt skub i en ny retning.

 

En clairvoyance giver indblik i dine muligheder for, hvilken vej du selv vælger at følge.

 

Clairvoyance over telefonen

Har du ikke mulighed for personligt fremmøde, kan du booke en telefonsession hos mig. En sådan session varer 50 minutter, og du modtager her de samme informationer som ved personligt fremmøde. En telefonsession er ideel for dig, som enten bor langt væk eller som af andre årsager ikke har mulighed for personligt fremmøde.

Kære Maibritte.


1000 tak for at du har beriget mit liv med dine evner som clairvoyant. Det blev en personlig og meget nærværende seance for mig, hvor din omsorg, indlevelse og empati hele vejen igennem fulgte mig. 

1000 tak for en meget speciel stund i mit liv, der vil give dønninger i meget lang tid fremover.” 

Kh Annette M

Afdødekontakt

Som clairvoyant medie er jeg i stand til at komme i kontakt med afdøde. 

Vi vil alle komme ud for at miste et menneske som står os nært, Det er barsk og ubarmhjertigt, og det savn som følger efter kan være fyldt med smerte. Derfor kan det være en trøst at opleve, at vores nærmeste ikke helt er forsvundet. Men at deres sjæl lever videre. Du kan vælge at søge kontakt til en bestemt afdød. Jeg kan dog ikke garantere, at den afdøde som, du ønsker kontakt til, kommer igennem. Men jeg har praktisereret igennem en årrække og som oftest lykkes det med succes.

Afdødekontakt foregår i en kærlig og varm atmosfære og kan virke meget stærkt og forløsende. Det jeg ser, hører og føler fra den afdøde, videreformidler jeg til dig.

Maibritte satte mig i kontakt med min afdøde bedste veninde og var inde på emner, hun på ingen måde kunne have vidst på forhånd. Desuden havde hun nogle budskaber omkring min nutid og fremtid og vejen til de ting, jeg drømmer om.

 

Alt i alt var det utroligt, som hun kunne få mig til at slappe af og give mig følelsen af connection til universet.

 

Tak Maibritte ♥️”

 

Sine Kirstine Kjellerup Christensen – Stifter af Momunity

1:1 session

Gennem en personlig samtale får du indsigt i dig selv og mod til at handle efter dine værdier. Samt støtte og hjælp til at leve det liv, du drømmer om.

 

Står du med stress, angst, en livskrise, skilsmisse, sorg, tab eller misbrug i familien, eller har du vigtige valg at træffe? Eller er du et sted i livet, der kalder på forandring, hvad enten der er tale om bolig, job, økonomi eller familieforhold?

 

Jeg hjælper dig med at forstå din situation, se dit potentiale, og skabe en forandring.  Få øje på uhensigtsmæssige reaktioner, åbne op for nye muligheder og ikke mindst skabe et håb for fremtiden!

Maibritte er helt speciel og jeg oplever at hun er fantastisk til at møde og matche sine klienter ud fra den enkeltes personlighed. Derfor følte jeg mig tryg med det samme, så vi kunne arbejde seriøst med de problemstillinger jeg havde.

 

Jeg oplevede en hurtig udvikling, der gav mig klarhed på de vigtigste ting i mit liv.

Jeg kan derfor varmt anbefale Maibritte til både personlige udfordringer men især også forretningsmæssigt.”

Louise Borg, Salgschef

Soulwork

v/ Maibritte Allsand

Østergade 2B

3600 Frederikssund

T. 60 46 14 62

Mail: maibritte@soulwork.dk

Læs persondatapolitik her

© CWonders 2020