top of page

Ydelser

Clairvoyance

Har du brug for klarhed i dit liv, så er clairvoyance et godt valg.

 

Jeg vil stille ind på dig og dit liv. Nogle af de emner jeg kommer ind på er, familieforhold, job, kærlighed i fortid, nutid og fremtid.

 

Under sessionen har jeg kontakt til den åndelige verden og til mine guider, der hjælper med at finde frem til sagens kerne og folde tingene ud, så du får afklaring og forståelse for din situation eller den problemstilling, du er kommet med. Jeg vil kigge på dine handlemønstre og dine tanker, som måske kan trænge til et kærligt skub i en ny retning.

 

En clairvoyance giver indblik i dine muligheder for, hvilken vej du selv vælger at følge.

 

Clairvoyance over telefonen

Har du ikke mulighed for personligt fremmøde, kan du booke en telefonsession hos mig. En sådan session varer 50 minutter, og du modtager her de samme informationer som ved personligt fremmøde. En telefonsession er ideel for dig, som enten bor langt væk eller som af andre årsager ikke har mulighed for personligt fremmøde.

Mælkebøtte faldskærm Seed
Clairvoyance
Afdødekontakt

Som clairvoyant medie er jeg i stand til at komme i kontakt med afdøde. 

Vi vil alle komme ud for at miste et menneske som står os nært, Det er barsk og ubarmhjertigt, og det savn som følger efter kan være fyldt med smerte. Derfor kan det være en trøst at opleve, at vores nærmeste ikke helt er forsvundet. Men at deres sjæl lever videre. Du kan vælge at søge kontakt til en bestemt afdød. Jeg kan dog ikke garantere, at den afdøde som, du ønsker kontakt til, kommer igennem. Men jeg har praktisereret igennem en årrække og som oftest lykkes det med succes.

Afdødekontakt foregår i en kærlig og varm atmosfære og kan virke meget stærkt og forløsende. Det jeg ser, hører og føler fra den afdøde, videreformidler jeg til dig.

Kaffe i Nature
Afdødekontakt
Healing

Har du brug for ekstra forkælelse og omsorg til dig selv? Så har du mulighed for at modtage en blid spirituel healing. Jeg hører, hvad du har brug for, og hvad der bringer dig til mig.

Under healingen træder jeg mentalt til side og lader de indsigtsfulde, velmenende og kærlige guider samt de åndelige vejledere komme i forgrunden for at arbejde med de energier, der hjælper dig bedst muligt.

Igennem healing vil du opleve en større ro og balance i krop og sjæl.

 

Vi afslutter med at samtale om de oplevelser, du har haft under healingen.

Billede af Romain MATHON
Healing
Klarsynsaften

Med varme, kærlighed og humor leverer jeg beskeder fra den anden side. Jeg starter som oftest med en lille guidet meditation.

 

Der kan komme budskaber fra kære, som er gået over på den anden side. Eller det kan være budskaber om fysiske og psykiske tilstande. Jeg bestemmer ikke hvad eller hvem, der kommer igennem, men leverer blot de budskaber, der kommer.

 

Kontakt eller budskaber til alle kan ikke garanteres, men erfaringen er, at der ligger stor læring og glæde i at opleve åndernes kærlighed blandt publikum, også når de kommer igennem til andre med seriøse, glædelige, humoristiske, rørende og kærlige budskaber.

 

Jeg tilbyder klarsynsaftener til private såvel som foreninger og organisationer.

 

Min. 14 personer, 150 kr. pr. person ekskl. kørsel

Billede af Matt Howard
Klarsynsaften
Husrenselse

Husrenselse er for dig, som oplever uforklarlige ting/episoder i dit hjem, som ikke kan forklares med fornuften. Måske oplever du, at lyset tændes og slukkes, du hører skridt eller mærker på anden måde en tilstedeværelse af ”noget”, som kan være tegn på en slags åndelig og energimæssig uro i hjemmet.

 

Ved en husrensning gennemgår jeg hele huset, fortæller hvad jeg har oplevet og mødt, renser derefter dit hjem for energierne og sender eventuelle afdøde sjæle videre til sjæleverdenen. Du vil efterfølgende opleve, at der vil komme ro og balance i dit hjem.

 

Der følges op med en telefonsamtale den efterfølgende uge.

Billede af Valeriy Andrushko
Husrenselse
Livsvejledning

Gennem livsvejledning får du indsigt i dig selv og mod til at handle efter dine værdier. Samt støtte og hjælp til at leve det liv, du drømmer om.

 

Står du med stress, angst, en livskrise, skilsmisse, sorg, tab eller misbrug i familien, eller har du vigtige valg at træffe? Eller er du et sted i livet, der kalder på forandring, hvad enten der er tale om bolig, job, økonomi eller familieforhold?

 

Jeg hjælper dig med at forstå din situation, se dit potentiale, og skabe en forandring.  Få øje på uhensigtsmæssige reaktioner, åbne op for nye muligheder og ikke mindst skabe et håb for fremtiden!

Railroad Slips Installationsvejledning
Livsvejledning
Familieopstilling

Tumler du med følelsesmæssige udfordringer, eller gentager du uhensigtsmæssige mønstre som du gerne vil ændre på? Har du arbejdet terapeutisk med det samme tema i årevis, og føler at det ikke helt vil slippe? I så fald kan det være en mulighed at arbejde med det igennem det fantastiske og sjælefulde opstillingsarbejde.

 

Familieopstilling er et utroligt kraftfuldt redskab, som lader dig komme til bunds i dybe problematikker. Metoden kaster lys over skjulte dynamikker og bringer klarhed over de underliggende konflikter, traumer etc.

 

Det er også muligt at opstille arbejdsrelaterede problematikker såvel som sygdom, følelser eller sider af sig selv, som man gerne vil arbejde med.

 

Familieopstilling kan foregå ved individuelle sessioner eller i grupper.

 

Sådan foregår det i en gruppe

Igennem et forløb som foregår i en gruppe, får du mulighed for at se på dine egne problematikker med hjælp fra repræsentanter blandt deltagerne.

 

Vi formulerer sammen din problemstilling eller det emne, der er betydningsfuldt for dig og vælger derefter, hvem der blandt de deltagende skal repræsentere dig selv og de personer, der er relevante for det emne, du har valgt.

 

Jeg leder processen skridt for skridt ud fra de informationer, der opstår undervejs.

 

Et gruppeforløb vil typisk være af en eller to dages varighed.

Billede af Nathan Dumlao
Systemisk familieopstilling
bottom of page