Soulwork Business
Holistisk virksomhedsrådgivning

Maibritte Allsand

Soulwork Business

 

Soulwork Business er et koncept om holistisk virksomhedsrådgivning. Et koncept, der levner plads til både din virksomhed og dig. 

Som soloselvstændig, virksomhedsejer, direktør eller leder i en virksomhed, ved du, hvor meget tid og energi det kræver, at drive en virksomhed. 

Ind i mellem får virksomheden opmærksomhed på bekostning af dig, din familie, din fritid, din hobby eller dit helbred. 

 

Der sniger sig en ubalance ind. Det fører til stress, frustration og manglende retning i dit liv og i din virksomhed. 

Soulwork Business-konceptet er skabt for dig, der længes efter en samlet tilgang til det at drive virksomhed. 

 

Til dig, der ved, at der skal være plads til både virksomhed, privatliv og til dig som menneske. 

Og som ønsker at udvikle din forretning i balance og god energi.
 

"Flexibility is the key to stability".

John Wooden

En holistisk tilgang til at drive virksomhed

Holisme betyder at se på "det store hele" og forudsætter en samlet tilgang til virksomhedsdrift - fremfor en fragmenteret tilgang til at drive virksomhed, hvor fokus er på enkelte dele, enkelte personer, enkelte processer mv. 

"Det store hele" sikrer at virksomheden og du som menneske sameksisterer og genererer fremgang og vækst uden at gå på kompromis med helbred, familieliv, arbejdstid eller andet. 

 

Holisme er at skabe overblik, plads og fokus. 

Det lader sig kun gøre, ved at tage alle dele i betragtning. Du er din virksomhed. Virksomheden er dig. Og det er faktisk uansset om du er selvstændig og helt alene i din forretning eller om du er leder af en stor koncern. 

 

Uanset størrelsen af din business, skal alle dele spille sammen i harmoni - der skal være balance i "det store hele". 

 

Det kan være svært at finde balancen 

Som den der er ansvarlig for det hele kan det være svært at holde blikket på bolden. Fokus kan blive uskarpt, balancen vælte.

Og hvad gør du så?

En løsning er et businessrådgivningsforløb med blik for "det store hele" - den holistiske tilgang til at drive virksomhed, hvor fleksibilitet og omsorg for dig som menneske, og for virksomhedens energi er et omdrejningspunkt. 

Praktisk info

Når noget ikke går, som vi

ønsker, skyldes det tit en 

ubalance i de eksisterende

forhold. Denne balance skal genskabes - og her kan

Soulwork Business

være løsningen 

Soulwork Business 

Sådan foregår det

Familieopstilling foregår oftest i en gruppe og der er som sådan ikke et max antal på, hvor mange, der kan deltage.

Indledende

Der er en kort samtale mellem den deltager, der har familieopstillingen og mig som terapeut. De andre deltagere lytter med. Blandt deltagerne i gruppen vælges stedfortrædere for deltagerens familiemedlemmer. Disse stedfortrædere placeres på gulvet, hvor deltageren spontant føler, de skal stå.

 

Opstillingen forløber som en dialog mellem den, der har opstillingen og stedfortræderne samt terapeuten.

Opstillingen

Der arbejdes ud fra stedfortrædernes følelser og kropsfornemmelser. Der arbejdes hen imod at lette energien mellem stedfortræderne ved, at terapeuten flytter rundt på dem. Der skabes kontakt og afklaring mellem stedfortræderne via healende ord og sætninger, som jeg foreslår.

For de fleste deltagere er det en meget bevægende oplevelse at være tilskuer til egen problematik, der udspilles lige for øjnene af én.

På denne måde bliver ens indre liv og dynamikker meget mere tydelige. Det indre billede af familien, bliver bragt til live via repræsentanterne – som en slags levende stamtræ.

Eksempler på temaer for et business-forløb

 

I slutningen af opstillingen kommer deltageren selv ind i opstillingen og påvirkes af de forandringer der er skabt. De nye indsigter skaber stor mulighed for at tage nye skridt, der skaber ny bevægelse og dermed balance både for deltageren selv, men også i relationerne fremadrettet.

Opstillingerne varierer, tager oftest mellem 1 – 2 timer, og rundes af i fælles enighed mellem deltager og mig, mens de andre deltagere lytter med.

Datoer 2020/2021:

  • 23. november 2020

  • 14. december 2020

  • 18.  januar 2021

  • 22. februar 2021

  • 15. marts 2021

  • 19. april 2021

  • 17. maj 2021

  • 14. juni 2021

 

Tid:

Alle dage kl. 18.30 – 21.30

Østergade 2b, 3600 Frederikssund.

Pris:

Introduktionstilbud: Da det er første gang forløbet afholdes, kan du komme med til særpris: 4000,-.

Du har mulighed for rate betaling af 4 gange.

Prisen er inklusiv kaffe, the, frugt og sødt.

Tilmeldingen er bindende, og beløbet refunderes ikke hvis du aflyser.

Familieopstilling skal erfares og opleves, før man kan begribe, hvor kraftfuldt et redskab det er at arbejde med.

Min egen rejse 

Mit store ønske

 

Jeg har et dybtfølt ønske om at udbrede kendskabet til familieopstilling. Familieopstilling er en helt unik og healende metode, der skal ses og opleves, før man forstår, hvor dybt det virker på det sjælelige plan.

Min første opstilling

 

Da jeg deltog i min første familieopstilling i 2005, fik jeg vendt op og ned på min forestilling om livet. Jeg oplevede for første gang den kraft, der ligger i vores historie, og hvor vigtigt det er at vise livet ydmyghed. Vigtigheden af, at respektere vores forfædre - uden dem havde vi ikke fået livet.

Efter min første familieopstilling gik jeg med følelsen af at være forbundet til en langt større kraft, end noget andet jeg tidligere havde oplevet. Jeg var slet ikke forberedt på, at man deri kunne finde svarene til videre udvikling. For første gang i mit liv, begyndte jeg at tage mig selv alvorligt og være tro overfor min mavefornemmelse.

Efteruddannelse

Efterfølgende har jeg deltaget på workshops og efteruddannelser inden for Familieopstilling, fra det fine spirituelle udviklingsarbejde til det dybe traume arbejde.

Min rejse som facilitator til familieopstiller startede i 2010 hvor jeg var igennem 10 weekender over 1 1/2 år hos psykoterapeut, heil praktiker og familieopstiller Susanne Rebmann Ludvigsen. Jeg er så taknemmelig for, at hun har vist mig vejen til at heale min egen families historie. Susanne har også styrket min tro på, at jeg selv skal formidle og undervise i dette fine håndværk som Familieopstilling er.

Stifter

 

Det er den tyskfødte Bert Hellinger som er stifter af denne unikke metode om familie- og systemisk opstilling, hvor vi igennem vores slægtshistorie kan heale dybereliggende traumer.

En anden specialist, jeg har stiftet bekendtskab med, er Stephan Hausner, som er tysk heil praktiker. Han har i den grad styrket min tro på nærværet mellem mennesker, måden vi regulerer os på igennem afslapning og sansning, hvilket åbner op for, vi bedre kan mærke sjælens formål.

Jeg glæder mig til at have dig med på denne spændende rejse - og har du spørgsmål om familieopstilling og forløbet, er du velkommen til at kontakte mig på tlf 60 46 14 62 og mail maibritte@soulwork.dk 

Bedste hilsner

Maibritte Allsand

Soulwork

v/ Maibritte Allsand

Østergade 2B

3600 Frederikssund

T. 60 46 14 62

Mail: maibritte@soulwork.dk

Læs persondatapolitik her

© CWonders 2020